De voorbereidingen

Op de foto zie je onze 1ste meeting....in het bos, met een andere auto, maar toch. Lekker een irish koffie (nu nog ff zoeken naar de Schotse variant....) om eens te onderzoeken hoe we de reis gaan doen. We hebben toestemming van de organisatie gekregen dat we de Santana PS10 mee mogen nemen. Gaaf!  We gooien een tipi achterin, gaan zoveel mogelijk (wild) kamperen, en zijn bezig om de site en deze blogpost te bouwen. Het lijkt ons leuk om  onze ervaringen te delen EN...….. we zijn op zoek naar sponsors. Wij doneren (minimaal) € 500,-- aan Right to Play. Een voorwaarde om mee te mogen doen aan deze rally.

 

Daarom organiseren wij op 14 april in de middag Highland Games. Locatie volgt snel. Wat is de bedoeling:: kom langs, doe mee, eet en drink, en jij bepaald achteraf wat het je waard is! Maar denk wel: het is voor het goede doel!  En verder willen we je vragen om als je een teambuilding met je bedrijf zoekt, wij dat voor je doen. Highland Games: 90% van de opbrengst gaat naar het goede doel (10% naar ons om de kosten te dekken) Je krijgt een te gek programma van ruim 2,5 uur. Schotse kilt aan, baret op , en aan de slag!!  Wil je meer info hierover: mail dan even naar  info@ikb-outdoor.nl  

 

Verder zijn we materialen aan het verzamelen voor de trip. Zeer interessante Jerry cans……. komen we nog op terug, welke tent, vuurschaal, BBQ etc. O ja, tandenborstel wellicht, uhh zeep, oordoppen want het schijnt dat Ruud nogal kan snurken...…. maar daar komen we ook nog op terug.

 

Kortom, we zijn begonnen!! En hup: boek een Highland Games Teambuilding voor jouw team!!

 

Wil je ons steunen, maar vooral Right to Play Nederland in hun actie "De hele wereld buutvrij", doneer dan nu via onderstaande link. Het geld gaat rechtstreeks naar Right to Play Nederland.  Zuiver, snel en eenvoudig!!

 

https://www.pifworld.com/nl/groups/UGt_trwLoBs/team-olli

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    karst (maandag, 18 februari 2019)

    even kijken waar of dit werkt.....

  • #2

    Karst (maandag, 18 februari 2019 10:01)

    Het werkt!!