Schotland: here we come!

Mag geen verrassing zijn, we gaan naar Schotland. En zoals zo vaak± de voorbereiding van onze rally in mei is al fun! We draven al lekker door met z´n tweeën. Het ene idee nog gekker dan het andere. Zo gaan we een paar goede kilt laten maken, zijn we de whisky-voorraad aan het aanleggen, vlaggen, etc.

 

Wat  in ieder geval gaat gebeuren: op 14 april in de middag organiseren wij de Highland Games. En dit doen we uiteraard om ons goede doel te steunen: Right to Play: Buurtvrij voor de hele wereld!

 

En als je ons goede doel sowieso wilt steunen, stort dan via onderstaande link: het geld gaat dan RECHTSTREEKS naar Right to Play. 

 

https://www.pifworld.com/nl/groups/UGt_trwLoBs/team-olli

 

Wat wij gaan doen de komende periode: route alvast een beetje verkennen, de hoogtepunten aan kruisen, en we moeten nog wat aan de auto knutselen. Zo is het wel handig dat het rechter portier weer open en dicht kan...… we gaan een extra "opbergruimte" in bouwen.   Er moet nog al wat mee tijdens onze trip.  Tipi, BBQ, vuurschaal......nou, dan hebben we het eigenlijk wel! Kortom, we zijn echt begonnen, en hop....het is zo 11 mei! Scotland, here we come!!